E-Line
Datum objave: 14.06.2022

ATRIJ resto & caffe

/NOĆ 

 Restoran i caffe bar 

već od

ATRIJ resto & caffe moderan je restoran i caffe bar smješten u prizemlju Prodajnog Centra Mališić na Tromeđi, samo 2 kilometra od Hotela Brotnjo u čijem je vlasništvu. 

Veliki izbor jela i ponude po pristupačnim cijenama te ugodna atmosfera omogućiti će vam trenutke predaha i slasnih zalogaja u vašem svakodnevnom užurbanom ritmu ili nakon shoppinga. 

Naše osoblje s višegodišnjim iskustvom opravdat će Vaše povjerenje kulinarskim trendovima prilagođenim ritmu suvremenog čovjeka. Poseban naglasak stavljamo na jelovnik u kojemu ćete pronaći zanimljiva moderna jela, tradicionalna jela servirana na moderan način kao i finger food zalogaje i ukusne burgere. Uživanje u hrani svakako upotpunite finim kapljicama vina, bezalkoholnim ili alkoholnim pićima. 

Osim jela A la Carte, u našoj ponudi pronaći ćete i dnevna jela, kuhana, gotova jela kao i tjednu ponudu u kojoj izdvajamo jela koja najviše volite po promo cijeni. 

Zahvaljujući svom položaju i arhitektonskim rješenjima u prizemlju PC Mališić, ATRIJ resto & caffe  je izvrsno mjesto za organizaciju raznih prezentacija i predstavljanja proizvoda, modnih revija, tiskovnih konferencija i raznih drugih evenata. Javite nam se s vašim zahtjevom i rado ćemo vam pomoći u organizaciji i pripremi.




Tagovi


Podijeli: