E-Line
Datum objave: 13.11.2019

Wellness & Spa

/NOĆ 

 Zdravlje i uživanje 

već od

Kao jedan od najboljih načina kako pružiti tijelu maksimum odmora je posjet Wellness spa centru. Wellness je zdrav način života, ravnoteža tijela i uma.

Za goste hotele, kao i one koji prepoznaju bitnost zdravog života, odnosno sve posjetitelje Wellness Spa centra Hotela Brotnjo na raspolaganju su:

Prostrani unutarnji bazen,
saune (finska i turska),
solarij,
fitness centar,
različiti tipovi masaža (klasična, sportska, relax masaža, masaža eteričnim uljima, masaža vrućim kamenjem (hot stone), kraljevska masaža, anticelulitna masaža),
fizikalna terapija,
peeling tijela,
depilacija,
tretmani lica (klasični tretman i tretman s enzimskim peelingom),
maderoterapija po zonama.

Stečenim iskustvom i stalnim usavršavanjem, te primjenom najnovijih metoda i opreme za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju,nudimo Vam pomoć pri otklanjanju različitih tegoba i bolesti koštanog, mišićnog i živčanog sustava.

Usluge fizikalne terapije:
Elektroterapija (galvanska struja, interferentna struja-IF, dijadinamska struja-DD, TENS, mišićna elektrostimulacija-MES, terapija ultarzvukom-UZ),
Termoterapija ( bioptron lampa),
Manualna limfna drenaža,
Hidroterapija,
Kineziterapija.

Ne treba posebno isticati koliku važnost za ljudski organizam ima boravak u bazenu ili sauni. Svaki od ovih tretmana pomoći će Vam da očistite svoje tijelo od nakupljenih otrova, vratit će Vašem tijelu gipkost, koži sjaj, a figuri dati zavidan oblik.

Usluge našeg Wellness & Spa Centra je moguće koristiti po terminu ili uz člansku iskaznicu.



Tagovi


Podijeli: