E-Line
Datum objave: 28.06.2023

INTERVJU SA CHEFOM KUHINJE HOTELA BROTNJO

/NOĆ 

 Damir Mlikota: Najvažniji začin u kuhinji je ljubav 

već od

Za portal HuBiH razgovarao je naš glavni chef kuhinje Damir Mlikota i otkrio svoju ljubav prema kuhanju. 

''Eksperimentiranje je u biti sastavni dio kuhinje. Svaki kuhar se trudi da svoje jelo poboljša, da mu doda neku novu komponentu. Tako i ja, uvijek tražim nešto inovativno nešto što me izdvaja od drugih. Moj posao mi pruža mogućnost da svakodnevno mogu eksperimentirati i biti inovativan.''


Više pročitajte u članku: 

https://hubih.sfera.ba/damir-mlikota-najvazniji-zacin-u-kuhinji-je-ljubav/?fbclid=IwAR1JqtLkmXmpQNU69gjebAlqPlwWXm7ZTOSxddN1QANMUGX8MmCqkRW1WQ8




Tagovi


Podijeli: